De Collectie

This is a nice caption which can be added to any of the images in this gallery.

Likewise heeft de mensen. En het portfolio. Zodra het live-communicatie en merkactivatie raakt, dan staan wij op scherp en komt onze creativiteit op gang. Zowel online als offline want in die combinatie ligt de kracht van een sterk format. Vinden wij. Of het nu een beursstand, een activatiecampagne, een intern communicatietraject of gewoon een weergaloze PR-stunt is. Wij denken graag middelenvrij en vooral ook in mogelijkheden. Met ons team van expertises lossen we alles op.

Likewise is een initiatief van Pascale de Wijs en Edwin Kool. Gepokt en gemazeld in de wereld van live-communicatie en merkactivatie. We hebben de krachten gebundeld in een collectief; een vaste veldbezetting van specialisten die per project in de maximale teamsamenstelling opereren. En dat werkt bijzonder prettig. Voor ons. En voor onze opdrachten. No strings attached en een bijzondere vrijheid van handelen voor iedereen.

We werken graag samen met goede en vooral ook leuke mensen. Wie zij zijn gaan wij niet vertellen, dat kunnen ze zelf veel beter. LinkedIN profielen van iedereen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *